tag:blogger.com,1999:blog-6770614308650078861.post5370330555563175882..comments2023-02-23T05:37:41.990-08:00Comments on Madlaboratoriet: Rabarber Meringue Piepannekagehttp://www.blogger.com/profile/07493270408083593622noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6770614308650078861.post-1245174216826686022015-05-10T23:29:55.310-07:002015-05-10T23:29:55.310-07:00Det lyder også lækkert med flødeskum! :-)
Der find...Det lyder også lækkert med flødeskum! :-)<br />Der findes forskellige typer marengs, og den mest brugte i Danmark er nok den, du taler om, som er sprød og knasende. I fx fransk og amerikansk madlavning (heraf navnet 'Meringue Pie' til indlægget her) taler man dog også marengs om det, som vi herhjemme ville kalde 'guf'; altså en blød og klistret æggehvide-masse, som så til kagebrug oftest lige får en tur under bundselbrænderen eller i ovnen for at give lidt farve og en tynd skal på marengsen. Det er naturligvis en smagssag, hvad man foretrækker. Hvis man vil have marengsen sprød, kan man måske komme den på kagen fra start og ikke bare de sidste 5 minutter som opskriften her angiver. :-)pannekagehttps://www.blogger.com/profile/07493270408083593622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6770614308650078861.post-64841729433363691522015-05-09T09:59:54.358-07:002015-05-09T09:59:54.358-07:00Jeg har idag lavet den her kage med mindre modifik...Jeg har idag lavet den her kage med mindre modifikationer. Jeg syntes, at bunden og rabarberne fungerede rigtig fint. Jeg var dog langt fra begejstret for marengsen, den blev helt gummi agtig, og det er ikke det jeg forbinder med en marengs. En marengs skal bages over mange timer og bliver derved sprød og "crispy". Så det endte med, at jeg skrabede marengsen af og puttede flødeskum på i stedet :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09352694387525282386noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6770614308650078861.post-30213453896536288672015-05-04T12:31:01.722-07:002015-05-04T12:31:01.722-07:00Tak, den var bestemt ikke ringe! ;-)
Jeg tror det ...Tak, den var bestemt ikke ringe! ;-)<br />Jeg tror det må være en 22 cm form.pannekagehttps://www.blogger.com/profile/07493270408083593622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6770614308650078861.post-86804067549953233442015-05-04T08:27:42.176-07:002015-05-04T08:27:42.176-07:00Den ser super lækker ud.
Hvilken str. springform ...Den ser super lækker ud. <br />Hvilken str. springform har du brugt?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09352694387525282386noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6770614308650078861.post-7085341499938560042015-04-28T11:28:06.149-07:002015-04-28T11:28:06.149-07:00Granuleret sødemiddel er sødemiddel, der ligner al...Granuleret sødemiddel er sødemiddel, der ligner almindeligt hvid sukker, altså som har en struktur som groft sand. Jeg brugte det, fordi jeg synes det var nemmere at fordele ligeligt på rabarberne og blande med vanillepulveret end flydende sødemiddel, der også oftere er mere koncentreret i smagen, som man og derfor ikke skal bruge så meget af. :-)pannekagehttps://www.blogger.com/profile/07493270408083593622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6770614308650078861.post-79461732390138125982015-04-28T10:38:02.660-07:002015-04-28T10:38:02.660-07:00Hvor ser den god ud, men hvad mener du med granule...Hvor ser den god ud, men hvad mener du med granuleret sødemiddel? :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06851527867044190647noreply@blogger.com