Ca. 7 fuldkorns-morgenmuffins med banan:
- 1 (stor) godt moden banan
- 1 spsk olie
- 1½ dl yoghurt
- 1 dl havregryn (jeg brugte grovvalsede)
- 1 dl grahamsmel
- 1-2 spsk honning (afhængigt af, hvor søde du vil have dem. Jeg brugte selv 1.)
- 1 tsk bagepulver
- 2 tsk kanel
- ½ tsk kardemomme
- ½ tsk ingefær
- 1 lille håndfuld mandler
Tænd ovnen på 225 grader og kom 7 papirforme i en muffinpande (eller på en bageplade). Mos bananen og rør den sammen med yoghurt, honning og olie i en dejskål. Rør krydderier og bagepulver i, derefter havregryn og til sidst grahamsmel.
Sæt dejen i papirformene med en ske. Hak mandlerne groft og fordel dem på muffintoppene, idet du trykker dem lidt ned i dejen.
Bag dine muffins ca. 20-25 minutter og lad dem køle af på en rist. Server dem lune med smør eller peanutbutter! :)
Sæt dejen i papirformene med en ske. Hak mandlerne groft og fordel dem på muffintoppene, idet du trykker dem lidt ned i dejen.
Bag dine muffins ca. 20-25 minutter og lad dem køle af på en rist. Server dem lune med smør eller peanutbutter! :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar