Sider

søndag den 10. februar 2013

Kartoffel-broccolipande med paprika

Denne ret er et utroligt simpelt og forbavsende velsmagende tilbehør. Råstegte kartofler er et hit, fordi har lidt ekstra bid! Jeg hører også til dem, som godt kan lide kartofler, der stadig er en lille bitte smule rå, men man kan selvfølgelig stege dem efter eget forgodtbefindende! Velbekomme. :)



Kartoffel-broccolipande med paprika (tilbehør til ca. 3 personer):
  • 1 løg
  • 8 kartofler
  • 1 lille broccoli
  • salt
  • paprika
Hak løget og svits det i olivenolie på panden. Skræl kartoflerne og skær dem i tern af ca. 2 x 2 cm, og kom dem på panden med lidt salt. Svits i ca. 5-8 minutter, til kartoflerne er næsten møre, og skær imens broccolien i mundrette stykker. Kom broccoli på panden og tilsæt en smule vand for at dampe dem. Når vandet er fordampet, tilsættes et godt drys paprika. Smag til med salt og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar