Sider

fredag den 5. juli 2013

Opdateret rejecocktail

Den klassiske rejecocktail er (selvom den jo stadig smager dejligt!) nok blevet en anelse uddateret. Her kommer en opdateret version med en syrlig-sød dressing med et pift af chili, mynte og ingefær og lækre stykker af melon. Velbekomme! 


Opdateret rejecocktail (4 personer):
  • 150 g tigerrejer (kogt) eller ca. 16 rejer (optøede og afdryppede)
  • ½ net/galiamelon
  • 12 små cherrytomater
  • ½ let syrligt æble
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 spsk sød chilisauce
  • 1/4 tsk salt
  • 1/4 tsk stødt ingefær (eller 1 tsk frisk, fintrevet/hakket)
  • 1 tsk finthakket frisk mynte (ca. 4 store blade)
Skær tomaterne i kvarte og melon og æble i tern. Vend grøntsagerne sammen med tigerrejerne i en skål. Rør citronsaft, chilisauce, salt, ingefær og mynte sammen til en dressing og vend den i rejecocktailen. Fordel i 4 glas og opbevar på køl ind til servering. Pynt evt. med et ekstra mynteblad.




1 kommentar:

  1. Altså hvor lækkert!!!
    Perfekt kombination med rejer, melon og chili - mums!

    God weekend

    Kh maria

    SvarSlet