Sider

fredag den 9. august 2013

Marokkansk tilbehør med gulerødder

Nogle gange kan det være lidt svært at finde på en god salat til krydret mad. Jeg plejer tit at lave en raita, altså en slags cremet salsa med enten banan, æble, eller agurk vendt i lidt yoghurt. Her kommer imidlertid et lunt, marokkansk inspireret tilbehør lavet hovedsageligt af gulerødder, som også gør sig god til krydret mad! Velbekomme :)



Marokkansk tilbehør med gulerødder (4 prs.):
  • 8-9 store gulerødder
  • 25 sorte oliven (du kan god slippe af sted med at bruge den billige slags i denne ret)
  • 4 forårsløg
  • 1 fed hvidløg
  • et godt squeeze citronsaft
  • salt
  • ½ tsk spidskommen
Skræl gulerødderne og skær dem og forårsløg i skrå skiver. Skær oliven i lidt mindre stykker og hak hvidløget. Kom gulerødderne på panden med lidt olivenolie, spidskommen og et godt drys salt. Sauter 3 minutters tid og tilsæt så forårsløg og oliven. Vend forsigtigt i blandingen et par minutter og smag til med citronsaft og evt. mere salt. Gulerødderne skal være møre, men stadig have et godt bid!



1 kommentar:

  1. Uhm! Gulerødder, spidskommen og oliven - super skønt match!

    SvarSlet