Chokoladebombe med kaffecreme ( ca. 8 personer):
- 300 g mørk chokolade (jeg brugte bare en billig 50 % kakao)
- 50 g saltet smør
- 130 g (rør)sukker
- 1 tsk vanillesukker
- 125 g mandelmel
- 3 gode spsk yoghurt
- 4 æg
- 2 spsk kakao + ekstra til pynt
Smelt chokolade og smør i et vandbad. Pisk sukker og vanille i, herefter mandelmel og til sidst yoghurt, æg og kakao. Kom dejen i en 25 cm bageform/tærteform foret med bagepapir og bag ca. 30 minutter ved 170 grader. Lad kagen køle af i formen og lad den derefter sætte sig på køl 3-4 timer.
Kaffecreme:
Årh, kaffe/oste glasuren lyder bare så lækker.
SvarSlet- Anne
det der instant kaffe.. Det kan godt være jeg spørger dumt nu, men er det fortyndet med vand eller er det bare 4 tsk tørt instant kaffe?
SvarSlet