Sider

lørdag den 14. december 2013

Festlig salat med granatæblekerner og appelsin

Denne salat er virkelig saftig og forfriskende, og så er den fuld af dejlige farver. Det desuden nu, appelsinerne er allerbedst, så server salaten som frisk tilbehør til den tunge julemad! Velbekomme :)


Festlig salat med granatæblekerne og appelsin:

  • ca. 2 liter salat plukket i grove stykker (jeg brugte sorten batavia, en mild lidt krøllet salat)
  • 1 stor appelsin
  • 1 stor avocado
  • 1 granatæble
  • 2 spsk citronsaft + ekstra til avocadoen
  • 3/4 spsk olivenolie
  • ½ tsk honning
  • salt & peber
Flæk granatæblet i to halve og bank kernerne ud ved at slå på skallen med knivskaftet eller noget andet lidt tungt. Fjern eventuelle stykker af de lyse hinder. Skær appelsin og avocado i tern, dryp avocadostykkerne med citronsaft og giv dem en smule salat. Pisk olie, honning og citronsaft sammen og smag til med salat og peber. Vend alle ingredienser sammen i en stor salatskål og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar