Sider

fredag den 7. februar 2014

Paleo græskar-bananpandekager med chokosauce

Den anden dag havde jeg inviteret min veninde på brunch og lavede i den forbindelse disse små lækre krydrede og svampede pandekager med banan og græskar. Hertil serverede jeg en fræk og sund chokoladesauce lavet på banan og ren kakao. Velbekomme! ;)



Krydrede græskar-bananpandekager (ca. 20 små stk.):
  • 3 dl græskarpuré (bare kogt og pureret hokkaido fx)
  • 2 godt modne bananer
  • 3 store æg
  • 5 spsk sesammel (eller andre slags kerne/nøddemel)
  • 2 spsk HUSK
  • 1½ spsk kanel
  • 2 tsk ingefær
  • 1 tsk kardemomme
  • ½ tsk nellike og allehånde
Purér bananerne med græskarmosen og pisk det godt sammen med æggene. Rør krydderier, HUSK og sesammel i og lad dejen stå og trække lidt 5-10 minutters tid, så loppefrøsskallerne kan nå at svulme op. Steg 4 små tykke pandekager ad gangen (en god spsk dej til hver) i en smule smør et par minutter på hver side.

Chokosauce:
  • 1 moden banan
  • 2 spsk ren kakao
  • 2 spsk mælk
Blend alle ingredienser sammen og server med de lune pandekager.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar