Lowcarb jordbærtærte med valnødder og lakrids (4 personer):
- 3 spsk sesamfrø, kværnet i blender eller kaffekværn
- 3 spsk skyr
- 1 banan
- 1 æg
- 2 spsk husk
- 1 håndfuld valnødder, grofthakkede
- 0,5 spsk af dit foretrukne sødemiddel
- 1,5 tsk bagepulver
---
- 300 g skyr
- 1 spsk lakridspulver
- 0,5 spsk af dit foretrukne sødemiddel
- ca. 200 g jordbær
- evt. lakridspulver/granulat til pynt
Blend bananen helt glat og rør den sammen med skyr og æg. Rør sesammel, husk, søder og bagepulver i og vend så valnødderne i. Lad dejen stå et par minutter og trække og hæld den så ud på en bageplade med bagepapir. Bred den ud i en cirkel på størrelse med en lille fodbold og bag ved 200 grader i ca. 18 minutter. Løft bunden af bagepladen i bagepapiret og læg den til afkøling på en rist.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar