Sider

mandag den 13. oktober 2014

Butternut squash-nudler med rød pesto og avocado

Når jeg er alene hjemme gider jeg oftest ikke gøre mig de store anstrengelser i køkkenet. En sådan aften blev også denne ret til. 'Nudler' lavet af strimlet butternut squash blev ristet på panden med forårsløg og rød pesto og toppet med nogle skiver af dejlig moden avocado. Færdig! ;)


Butternut squash-nudeler med rød pesto og avocado (1 person):

  • Halsen af en mellemstor butternut squash
  • 1 forårsløg
  • 1 spsk rød pesto
  • 1 lille moden avocado 
  • citronsaft
  • salt
Skræl butternut squashen og lav 'nudler af den, enten med en spiralizer eller en kartoffelskræller eller simpelthen bare på rivejernet. Rist dem på panden med en smule olivenolie og forårsløg i tynde ringe ind til den er blevet bløde. Det tager nok 3-4 minutter. Vend pestoen i og smag til med salt. Kom nudlerne i en skål og top med avocado i skiver. Dryp med citronsaft og drys lidt salt over.

1 kommentar:

  1. MUMS, hvor ser det lækkert ud! :-) God mandag!
    Kh Cathrine fra www.cathrineyoga.dk <3

    SvarSlet