Sider

onsdag den 11. februar 2015

Salat med bagt sweet potato, grønne bønner og rugbrødschips

Ristet rugbrød er fantastisk! Super sprødt og med en dejlig ristet smag. Og brækker man det i stykker har man faktisk næsten chips! Sådan en portion blev topping på denne lækre middagssalat med bagt sweet potato og grønne bønner. Velbekomme! :-)


Salat med bagt sweet potato, grønne bønner og rugbrødschips (2 personer):
  • 450 g sweet potatoes, gerne lidt små
  • 1 spsk olivenolie
  • salt
  • ca. 350 g grønne bønner (haricots vertes) (jeg bruger frosne)
  • 1 stort syrligt æble
  • 5-6 spsk hytteost
  • 2 tynde skiver rugbrød
Skrub kartoflerne og skær dem i både. Læg dem i et enkelt lag på en bageplade med bagepapir og pensl med olivenolie. Drys med salt og bag dem 20-25 minutter ved 200 grader.
Skær æblet i mundrette stykker og tø bønnerne op, enten i mikroovn eller ved at hælde kogende vand over dem (hvis du bruger friske bønner: giv dem 1-2 minutter i letsaltet vand). 
Rist rugbrødet på beggesider til det er godt ristet og helt sprødt. Lad det køle lidt af og bræk i grove stykker.
Anret de bagte sweet potatoes med grønne bønner og æble og top med hytteost og rugbrødschips.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar