Tunsteaks med guacamole og nektarinsalsa med chili (2 personer):
- 2 tunsteaks (købes på dybfrost)
- 2 små modne avocadoer
- ca. 1 spsk + 1 tsk citronsaft
- 1 spsk mayonnaise (eller skyr - jeg havde ikke lige andet at vende i ;-) )
- salt
- 3 små nektariner
- 1,5 spsk sød chilisauce
- 1/4 rødløg
Salsa:
Hak rødløget helt fint og flæk nektarinerne, som du ville flække en avocado og dirk stenene ud. Skær frugtkødet i små tern og vend med rødløg, chilisauce og en tsk citronsaft.
Guacamole:
Grav kødet ud af avocadoerne med en ske og mos det groft med en gaffel. Rør 1 spsk citronsaft og mayonnaise/skyr i og smag til med salt. Du kan også tilsætte et lille fed hvidløg - jeg var selv løbet tør!
Tun:
Kom tunsteaksene på en varme pande med lidt olie og steg dem 2-3 minutter på hver side ved jævn varme og krydder med salt. Server straks sammen med salsa og guacamole.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar