Low carb gulerods-blomkålsboller (ca. 15 stk):
- 250 g gulerødder (klargjort vægt)
- 1 stort blomkål ( ca. 8-900 g)
- 7 meget små æg (eller 5 store)
- 6 gode spsk skyr
- 2 gode spsk fiberhusk
- 6 gode spsk kokosfibre
- 1,5 tsk salt
Skær gulerødderne i grove stykker og hak dem helt fint i blenderen (couscous-struktur). Kom det i en stor røreskål og gentag proceduren med blomkålen. Rør de hakkede grøntsager med æg, salt og skyr og bland herefter grundigt fiberhusk og kokosfibre i.
Form til flade boller med hænderne og bag dem ca. 30-35 minutter ved 200 grader. Lad dem køle lidt af inden servering.
NB. Rester opbevares på køl og kan også fryses. De kan da blive en anelse mere vandede i det, men jeg synes, det gik an.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar