Sider

fredag den 24. juni 2016

Avocado-hummus

To lækre dips i én: hummus og guacamole - what's not to like?! :-)
Det lyder måde umiddelbart lidt sjovt, men de to komplementerer hinanden rigtig godt. Personlig synes jeg godt, at en traditionel hummus kan være lidt tung i det, og den får altså lige et ansigtsløft med tilsætningen af avocado. Brug den som tilbehør eller som spread i en sandwich. Velbekomme :-)




Avocado-hummus:
  • 1 dåse kikærter
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 mellemstor moden avocado
  • ca. 2 spsk citronsaft
  • salt
Skær avocado og hvidløg i grove stykker og kom det i en skål sammen med kikærter, citronsaft og olivenolie. Purér med en stavblender til ønsket konsistens. Selv kan jeg godt lide den lidt grov i konsistensen. Opbevar på køl til servering.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar