Her kommer en herlig sommerversion med bagt peberfrugt!
Ingredienser:
- ca. 2 dl af din yndlingshummus (et godt trick er at lave en stor portion, når du nu er i gang og fryse den ned i mindre portioner. Så kan du tage dem op efter behov og evt. forvandle dem til en andre varianter som denne)
- 2 røde snackpebre
- Citron saft
- Salt
Skær snackpebrene over på langs og fjern kerner og stilk. Læg dem på en bageplade eller i et lille fad og bag ca. 20 minutter ved 210 grader, eller til de er møre. (Du kan evt. bage dem samtidig med noget lækkert brød, når du nu har gang i ovnen!)
Kom de bagte pebre i et blenderglas og purér.
Kom de bagte pebre i et blenderglas og purér.
Tilsæt hummus og blend igen.
Smag til med citronsaft og lidt salt og nyd som dip til grøntsagsstave, som pålæg eller som tilbehør i en lækker (vegetar)burger! :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar