Sider

lørdag den 2. februar 2013

Bagt rødbedesalat med granatæble, feta og grapefrugt

Denne salat har alle smagskomponenter i sig: sød og syrligt, salt og bittert. Desuden er den en pryd på ethvert middagsbord - se bare:



Bagt rødbedesalat med granatæble, feta og grapefrugt (3-4 personer):
  • ca. 5 medium rødbeder
  • 1 spsk olivenolie
  • salt
  • 1 grapefrugt (kan udelades)
  • ca. 1½-2 dl granatæblekerner
  • ca. 60 g fårefeta eller anden god fetaost
Tænd ovnen på 200 grader. Skræl rødbederne og skær dem i (halve) skiver. Vend dem med olivenolie og et drys salt i et ildfast fad (jeg brugte en tærteform). Bag dem ca. 25 minutter og vend dem lidt rundt undervejs.
Filetér grapefrugten og vrik granatæblekernerne ud af deres skal.
Hak/smuldr fetaosten.
Lad de bagte rødbeder køle af 5 minutters tid og fordel så resten af ingredienserne dekorativt ovenpå. Velbekomme! 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar