Ruccolasalat med svampe og sennepsvinagrette (3-4 personer):
- 1 bakke ruccola
- 2 portobellosvampe
- 2 syrligsøde æbler
- 1 håndfuld mandler
- 2 tsk dijonsennep
- 1 tsk honning
- 1 spsk æblecidereddike eller citronsaft
- 1 spsk olivenolie
Skær svampene i skiver og rist dem i lidt olivenolie og salt på panden. Læg dem til afkøling på en tallerken. Skyl panden og tørrist mandlerne til de tager lidt farve.
Imens skæres æblerne i tynde både og blandes med ruccola i et fad. Pisk de resterende ingredienser sammen til en dressing og dryp den over. Fordel til sidst svampe og mandler på salaten.
Imens skæres æblerne i tynde både og blandes med ruccola i et fad. Pisk de resterende ingredienser sammen til en dressing og dryp den over. Fordel til sidst svampe og mandler på salaten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar