Æggemuffins med squash og tomat (10-12 små):
- ½ løg
- ½ stor squash
- 8 cherrytomater
- 5 små æg
- 1 dl mælk
- ½ tsk karry + paprika
- salt og peber
Hak løget fint og svits det i olivenolie på panden. Skær squashen i tern af 1,5 x 1,5 cm og svits det med 3 minutters tid med et drys salt.
Skær tomaterne i kvarte og pisk æg, mælk og krydderier sammen i en skål med ½ tsk salt og et drys peber.
Fordel squashfyldet i 10-12 huller i en muffinpande (gerne i silikone og ellers beklædt med papirsforme). Fordel ligeledes tomaterne og kom 1,5-2 spsk æggemasse i hver form, eller til de er fyldt. Bag dine æggemuffins ca. 22-25 minutter ved 200 grader.
Skær tomaterne i kvarte og pisk æg, mælk og krydderier sammen i en skål med ½ tsk salt og et drys peber.
Fordel squashfyldet i 10-12 huller i en muffinpande (gerne i silikone og ellers beklædt med papirsforme). Fordel ligeledes tomaterne og kom 1,5-2 spsk æggemasse i hver form, eller til de er fyldt. Bag dine æggemuffins ca. 22-25 minutter ved 200 grader.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar