Små lowcarb squash-pandekager med syltet laks og hytteost (giver ca. 7 pandekager):
- 1 squash
- 2 æg
- 2 spsk HUSK
- 1,5 spsk kokosfibre (kan alternativt formodentlig erstattes med ca. 4 spsk kværnede mandler eller sesamfrø)
- 1 tsk salt
- 1,5 spsk kvark eller skyr
- 1 portion syltet laks i tern
- hytteost
- purløg, forårsløg eller rødløg til at toppe med
Riv squashen groft og rør salt, kvark og æg i. Rør husk og kokosfibre i lidt af gangen og lad dejen trække 5 minutters tid inden stegning. Sæt dejen (som er ret tyk i konsistensen) i klatter på en pande (kan både tørsteges og steges i olie), som glattes flade med en ske og steges ca. 3 minutter på hver side ved middel varme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar