Sider

søndag den 9. november 2014

Fiskewok med hokkaido

Det er oftest kylling man bruger i wokmad, men faktisk egner fisk sig også rigtig godt til denne form for lynstegning. Her har jeg brugt torsk som har fået en lækker glasering af soya og honning. Som tilbehør serverede jeg bagt blomkål. Velbekomme!


Fiskewok med hokkaido (2 prs.):
  • ca. 300 g torskeloins i store tern
  • 1 løg
  • et halvt lille hokkaido
  • 3 fed hvidløg
  • 0,5 spsk honning
  • 1,5-2 spsk soya
  • 1 tsk stødt koriander
  • 0,5 tsk kanel
  • 0,5 tsk muskat
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 squeeze limesaft
Skær løget i tynde både og svits det i olie i en wokgryde. Skær græskarret i små tern og kom dem ved løget. Svits til begge dele er møre og tilsæt såt finthakkede hvidløg og torsk og kort efter krydderierne. Steg 3-5 minutter til torsken er gennestegt og kom så honningen i bunden af gryden så den smelter. Tilsæt soya og lidt limesaft og vend forsigtigt i retten så fiskestykkerne bevares. Smag om der skal mere soya eller limesaft til. Server med nudler, ris eller bagt blomkål. 

2 kommentarer:

  1. Øj, det lyder bare godt!

    - Anne

    SvarSlet
  2. Mmmm! Det ser bare lækkert ud! :D

    - Sara // www.sarasskab.blogspot.dk

    SvarSlet