Sider

tirsdag den 9. december 2014

Kinaradise-'pasta' med flødestuvede portobellosvampe og spinat

Kinaradiser er nogle kæmpe lange, glatte, hvide rødder, som de fleste nok går i en bue udenom nede i supermarkedet, fordi de ikke ved, hvad de skal bruge dem til. Her er et bud, hvor man bruger disse billige og kaloriefattige rødder som et alternativ til pasta, så man med god samvittighed kan komme en flødesauce ovenpå ;-) Velbekomme!


Kinaradise-'pasta' med flødestuvede portobellosvampe og spinat (2 personer):
  • 1 stor kinaradise
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 bakke (300 g) portobellosvampe
  • ca. 300 g frossen helbladet spinat, optøet
  • 1 dl fløde
  • 0,5 tsk muskat
  • salt og peber
  • evt. jævning: 1 spsk majsstivelse + 1,5 spsk vand
Hak løg og hvidløg og svits i olivenolie. Skær svampene i grove stykker og svits dem med. Tilsæt spinat og muskat og damp så megen væde som muligt fra. Hæld fløden ved og smag til med salt og peber. Du kan evt. gøre saucen tykkere med lidt jævning, men den kan også spises som den er.
Lav imens 'spaghetti' af kinaradisen ved at strimle den med en kartoffelskræller. Kog et 3-4 minutter i letsaltet vand. Hæld vandet fra og damp spaghettien tør, inden den serveres med svampesaucen.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar