Sider

mandag den 23. februar 2015

Broccoli-soufflé med hytteost

Min kæreste var helt tosset med denne grønne soufflé (jaja, man har vel lov at være lidt fin på den) - og jeg selv, ja, jeg var såmænd også fint tilfreds. Det er en nem vegetarret at røre sammen, og den har desuden et glimrende proteinindhold med både æg, skyr og hytteost. Velbekomme! :)


Broccoli-soufflé med hytteost:
  • 1 broccoli
  • 2 æg
  • 250 g hytteost
  • 1 løg, finthakket
  • 3 spsk skyr
  • 1 tsk salt
Skær broccolien i grove stykker og kog dem møre i letsaltet vand, ca. 10 minutter. Hæld vandet fra og damp broccolien tør i gryden. Purér med en stavblender og rør de resterende ingredienser i. Hæld massen i et lille ildfast fad og bag ved 200 grader i ca. 45 kvarter, eller til soufléen virker fast og er let gylden på toppen. Server med en frisk salat og evt. en klat skyr eller creme fraiche rørt med lidt tahin, salt og citronsaft.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar