Nemme tundeller med gulerod og karry (giver 6 stk.):
- 1 dåse tun
- 1 stor gulerod
- 1 stort æg
- 2 små fed hvidløg
- 2 tsk karry
- 1 tsk paprika
- 1 tsk ingefær
- 0,5 tsk salt
- 1 spsk kokosfibre
Riv guleroden og hvidløgsfedene fint og rør begge dele sammen med tun, æg og krydderier. Tilsæt kokosfibrene og bland godt. Form 'farsen' til ca. 6 frikadeller og steg dem ved jævn varme i lidt olie 2-3 minutter på hver side. Server med en frisk salat og evt. en yoghurtdressing.
Det ser lækkert og nemt ud! Det må jeg hellere prøve! Er det bedst med tun i vand - eller kan man også brug tun i olie? :-)
SvarSletTusind tak! Det var det også ;-)
SletJeg mener, at jeg brugte tun i vand, da jeg lavede dem her, men jeg er ret overbevist om, at det er underordnet, om man bruger det ene eller det andet. ;-)