Sider

fredag den 1. juli 2016

Vegansk panderet med broccoli, aubergine og kikærter

Her kommer en nem og kødfri hverdagsret, der er til at bikse sammen i en håndevending. Krydr den med dine yndlingskrydderier efter smag og behag og varier med andre grøntsager, du har på lager (fx peberfrugt, gulerødder og bønner). Velbekomme! :-)



Vegansk panderet med broccoli, aubergine og kikærter (2 pers.):

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 aubergine
  • 1 broccoli
  • 1 dåse kikærter
  • salt
  • Dine yndlingskrydderier, fx paprika, karry, teriyakikrydderi, chili etc.
Hak løget og svits det i lidt olie på en pande. Skær auberginen i kvarte skiver og svits dem med løg og hvidløg. Skær broccolien i mundrette buketter og kom dem på panden, når auberginen er næsten mør. Kom en smule vand i bunden af panden for på den måde at dampe broccolien Tilsæt kikærter og krydderier og varm igennem. Smag til med salt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar