Nedenfor finder du desuden opskriften på en lækker marinaradip (en italiensk tomatsauce), der også kan bruges som erstatning for ketchup.
Avocado Fries (tilbehør til 2 personer):
- 2 medium avocadoer
- ½ bouillonterning smuldret og opløst i 2 dl vand
- 1½ spsk majsstivelse
- ca. 2 dl majsgryn (polenta)
- ½ tsk salt (gerne fint)
- ½ tsk paprika
Skær avocadoerne ud i stave. Rør bouillonvandet med majsstivelse i en bred skål. Bland majsgryn, salt og paprika på en tallerken.
Tænd ovnen på 200 grader. Dyp avocadostavene først i bouillonen og bagefter i majsgrynene. Sørg for at de bliver helt dækkede og dup forsigtigt paneringen fast. Læg fritterne på en bageplade med bagepapir. Bag dem ca. 22 minutter og vend dem en enkelt gang undervejs.
Tænd ovnen på 200 grader. Dyp avocadostavene først i bouillonen og bagefter i majsgrynene. Sørg for at de bliver helt dækkede og dup forsigtigt paneringen fast. Læg fritterne på en bageplade med bagepapir. Bag dem ca. 22 minutter og vend dem en enkelt gang undervejs.
Marinaradip (ca. 2 dl):
- 1 stor dåse tomatpuré
- 1 lille løg på størrelse med en bordtennisbold
- 1½ spsk olivenolie
- 1 spsk æblecidereddike el.lign.
- 3 spsk vand
- 2 tsk honning
- 1 god spsk Svansø auberginepesto (kan udelades/erstattes med en pinch chili/cayennepeber)
- 1 tsk oregano
- ½ tsk salt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar