Salat med balsamico-stegte pærer, danablu og hasselnødder:
- 200 g grønne bønner (jeg brugte frosne)
- 2 store stængler bladselleri
- 2 pærer (gerne af sorten conference)
- 1 spsk balsamicoglaze
- ½ spsk honning
- 1½ spsk citronsaft
- et lille drys salt
- en håndfuld hasselnødder
- 1½ spsk smuldret danabluost (alternativt; parmesanflager)
Skær bladsellerien i tynde skiver og pærerne i tynde både. Kom pærebådene på en varm pande med lidt olivenolie og citronsaft og steg dem 4 minutters tid. Tilsæt balsamicoglaze og salt rist videre et minuts tid og kom så honning og hasselnødder ved de sidste minutter. Anret bønner og bladselleri i et fad og fordel pærer og hasselnødder ovenpå. Top med danablu og server straks.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar