Blommecrumble med lakridsremonce og hvid chokolade:
- ca. 14 små modne blommer
---
Remonce: - 55 g marcipan
- 1½ spsk lakridspulver
- 25 g smør
- 1 spsk sukker
---
Crumble: - 1½ spsk grofthakket hvid chokolade + ekstra til pynt
- 1½ spsk grofthakkede mandler
- 2 dl grovvalsede havregryn
- 2 spsk flormelis
- ½ dl mel
- 70 g smør
--- - cremefraiche til servering
Halver blommerne, fjern stenene og læg dem med skindsiden ned i et smurt tærteform. Mos marcipan, lakridspulver, smør og sukker sammen til en remonce og fordel den i små klatter oven på blommerne.
Bland gryn, sukker, mel og smør til crumblen og kom chokolade og mandler i. Drys crumblen over tærten og bag den ca. 25 minutter ved 200 grader. Lad den køle noget af og pynt med lidt ekstra hakket hvid chokolade. Server lun med en klat cremefraiche.
En stribe billeder af vidunderet:
Bland gryn, sukker, mel og smør til crumblen og kom chokolade og mandler i. Drys crumblen over tærten og bag den ca. 25 minutter ved 200 grader. Lad den køle noget af og pynt med lidt ekstra hakket hvid chokolade. Server lun med en klat cremefraiche.
En stribe billeder af vidunderet:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar