Broccoli-boller (6 halve):
- 1 broccoli
- 2 æg
- 3 spsk kværnede sesamfrø
- 1,5 spsk HUSK
- 1 tsk salt
- 1,5 tsk bagepulver
Del broccolien i mindre buketter og kog dem møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra og purér broccolien mere eller mindre groft alt efter hvor meget struktur, du ønsker. Rør de resterende ingredienser i og sæt 6 flade 'boller' på en bageplade med bagepapir. Bag bollerne ca. 20 minutter ved 200 grader.
Orientalske fiskebøffer (ca. 6 stk.):
- 400 g færdigrørt fiskefars
- 1 lille rød peberfrugt eller en snackpeber
- 1 lille rødløg
- 2 fed hvidløg
- 0,5 spsk fintrevet frisk ingefær
- 1 spsk citron- eller limesaft
- 2 tsk karry
Hak rødløg og hvidlød fint og skær peberfrugten i små tern. Rør alle tre dele sammen med fiskefars og de resterende ingredienser og lad farsen stå og trække smag en times tid på køl. Steg 5-6 store flade bøffer af den og server med broccoliboller, mangochutney og en klat skyr eller lignende.
Det ser så lækkert ud ;-) Tak for inspiration!
SvarSletKh Cathrine Koefoed, yogalærer og yogablogger på www.cathrineyoga.dk