Grillsalat med squash og urte-ricotta (6 personer):
- 2 squash
- olivenolie til pensling
- 5 tomater
- 1 lille rødløg
- 1 bæger ricotta
- 1 spsk skyr, græsk yoghurt eller cremefraiche
- 1 bundt purløg
- 1 håndfuld mynteblade
- 1 håndfuld basilikumblade
- saft af en halv citron
- salt og peber
Del squashene i to på tværs og skær så i skiver af 0,5 cm tykkelse på langs. Pensl med lidt olivenolie, drys med salt og grill ca. 3 minutter på hver side. Lad dem køle let af imens resten af salaten tilberedes. Skær tomaterne i skiver, melonen i store tern og rødløg i tynde ringe. Rør ricotta sammen med skyr, urter og citronsaft og smag til med salt og peber. Anret salaten i et fad og sæt cremen i klatter ovenpå. Server overskydende creme i en skål ved siden af.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar