Sider

onsdag den 19. november 2014

Grøn salat med bolchebeder, appelsin og mozzarella

Her kommer en variation over en salat jeg postede her på bloggen for et par uger siden med de fine bolchebeder. De er igen kombineret med et syrligt modpsil fra appelsiner men har altså denne gang også fået selskab af en dejlig blød mozzarella. Velbekomme :)


Grøn salat med bolchebeder, appelsin og mozzarella:

  • ca. 300 g bolchebeder
  • 1 bakke blandede salater
  • 3 små appelsiner
  • 1 kugle mozzarella
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 1,5 tsk dijonsennep
  • 0,5 tsk honning
  • salt og peber
Skrub bolchebederne og skær dem i helt tynde skiver. Skræl appelsinerne, del dem i halve og skær dem i skiver på tværs af bådene. Skær mozzarellaen i tern eller halve skiver og bland med salat, beder og appelsin. Pisk olie, eddike, sennep og honning sammen og smag til med salt og peber. Vend dressingen i salaten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar