Sider

mandag den 29. december 2014

Spinat-æggemuffins med ost

Disse spinat-æggemuffins kan nydes som del af et sundt og mættende vegetarisk måltid - hvad der kan være tiltrængt oven på julens mange kødfulde dage! Jeg serverede dem med min lækre rødbedepesto. Velbekomme :)



Spinat-æggemuffins med ost (6 store):
  • 400 g frossen, helbladet spinat
  • 5 mellemstore æg
  • 100 g revet ost, gerne en der smager af noget
  • evt. 1/4 tsk muskat
  • 2 spsk husk
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk flødeost (jeg havde en rest Buko pikant) eller skyr
Tø spinaten op (fx i mikroovnen) og pres overskydende væde fra. Pisk æggene sammen med flødeosten og rør spinat, ost, husk, salt og muskat i. Fordel massen i 6 store silikone-muffinforme (jeg har nogle fra IKEA - alternativt kan du bage massen i et ildfast fad) og bag dem ca. 20-25 minutter ved 200 grader. Lad dem køle let af inden servering, så de sætter sig. 



1 kommentar:

  1. En dejlig let ret her ovenpå fed julemad :-)
    Og rødbedepesto til, uhm:-)

    Godt nytår ønskes du af Maria & Tina
    "En verden af kunst" på www.mariahoffbeck.blogspot.com

    SvarSlet