Skøn blåbær-appelsinkage (ca. 8 stykker):
- 2 store overmodne bananer (ca. 260 g i alt)
- 1 lille øko-appelsin, saft og skal
- 1 dl yoghurt
- 3 mellemstore æg
- 2 spsk husk
- 35 g kokosfibre
- 0,5 spsk Isis flydende Sød (eller fortrukkent sødemiddel svarende til ca. 60 g sukker)
- 0,5 tsk salt
- 1/4 tsk vanillepulver
- 2 tsk bagepulver
- 100 g blåbær (jeg brugte frosne)
Purér bananerne og rør dem sammen med appelsinsaft og -skal, yoghurt og æg. Tilsæt sødemiddel, salt, vanille og bagepulver, og rør herefter husk og kokosfibre i. Smag om du synes den skal være sødere. Vend til sidst blåbærrene i og hæld dejen i et lille smurt ildfast fad eller en springform og bag kagen ca. 35 minutter ved 200 grader.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar