Kålpizza med avocado, gedeost og pistacienødder:
- 630 g hvidkål
- 3 små æg
- 1 tsk salt
- 1 spsk husk
- 0,5 dl kokosfibre
- ca. 1,5 dl pastasauce eller hakkede tomater
- 1 stor moden avocado
- citronsaft
- salt
- 1 håndfuld afskallede saltede pistacienødder
- 100 g gedefriskost
- ca. 200 g cherrytomater
Skær kålen i grove stykker og puls dem i blenderen til det er helt finthakket (som couscous). Bland med æg og salt i en står skål og tilsæt husk og kokosfibre og rør godt. Bred massen ud på en bageplade med bagepapir og bag ca. 20-25 minutter ved 200 grader og lad den køle af et par minutter.
Skær imens avocadoen i skiver eller tern, dryp med citronsaft og drys med lidt salt. Skær tomaterne i halve og smuld gedeosten.
Fordel avocado, tomater, pistacienødder og gedeost på kålbunden og server straks!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar