Bagt peberfrugt med mexifyld:
- 2 store røde peberfrugter
- 1 løg
- 4 fed hvidløg
- 500 g hakket kylling (eller okse)
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 lille dåse tomatpuré
- 1 spsk paprika
- 1 spsk spidskommen
- 0,5 spsk stødt koriander
- 1 tsk knust chili (tørret)
- salt
- 1 stor moden avocado
- 1 spsk citronsaft
- 1-2 spsk græsk yoghurt eller skyr
Skær peberfrugterne i halve og fjern stilke, kerner og evt. de hvide 'hinder' indeni. Læg dem med skæresiden op på en bageplade med bagepapir og drys let med salt. Forbag dem 25-30 minutter ved 200 grader.
Forbered imens fyldet: Hak løget og svits det i olie i en gryde. Tilsæt kylling og finthakket hvidløg og brun kødet. Rør hakkede tomater og tomatpuré i sammen med paprika, spidskommen, koriander og chili og smag til med salt. Lad det simre 10 minutters tid og fyld det så i de halve peberfrugter. Bag yderligere 15 minutter og server med en grøn salat og guacamolen.
Lav guacamolen: Grav kødet ud af avocadoen og mos det groft med en gaffel. Rør citronsaft og yoghurt i, og smag til med salt.
Fyldte peberfrugter er så lækkert! - det ser så godt ud.
SvarSletSkøn skøn blog du har, virkelig inspirerende. Følger nu med på bloglovin :)
//www.neronoir.dk
Fyldte peberfrugter er så lækkert! - det ser så godt ud.
SvarSletSkøn skøn blog du har, virkelig inspirerende. Følger nu med på bloglovin :)
//www.neronoir.dk