Thai-inspireret kokossuppe med broccoli, sød kartoffel og ingefær (3 personer):
- 4-500 g sød kartoffel
- 3 store fed hvidløg, hakekt
- 1 spsk finthakket frisk ingefær
- en halv, stor broccoli
- 4 forårsløg
- 0,5 liter vand
- 1 bouillonterning
- 1 dåse kokosmælk (ikke light)
- 1 spsk sød chilisauce
- saften af en limefrugt
- salt
Skræl de søde kartofler og skær dem i små tern af ca. 1,5 x 1,5 cm. Kom dem i en gryde med hvidløg og ingefær og svits let i lidt olie. Tilsæt vand, bouillon, chilisauce og kokosmælk og bring det i kog. Skær imens broccolien i mundrette stykker og forårsløg i ringe af ca. 1 cm. Kom begge dele i gryden og lad det simre, til grøntsagerne er møre (ca. 5 minutter). Smag til med limesaft og salt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar