Portobellotærte med brie og balsamicoløg (2-3 personer):
- 1 portion galettedej (opskrift her)
- 2 medium løg
- 1 spsk balsamicoglace (alternativt ca. 2 spsk almindelig mørk balsamico)
- 1 tsk rørsukker
- ca. 3 portobellosvampe
- rosmarin og salt
- ca. 8-10 skiver brie eller camembert
Lav dejen og tænd ovnen på 210 grader. Skær løgene i halve ringe og svits dem på panden i lidt olie og en smule salt. Tilsæt balsamico og rørsukker, vend rundt i løgene og tag panden af varmen. Skær portobellosvampene i skiver af godt ½ cm tykkelse.
Rul dejen så langt ud, du kan (ca, 35-40 cm i diameter) og fordel løgene herpå med ca. 4 cm til kanten hele vejen rundt. Læg herefter svampene på (de må godt ligge i to lag, hvis det kniber med pladsen) og drys med lidt salt og rosmarin. Top med brieskiver og fold kanterne af dejen op omkring fyldet. Bag galetten ca. 20-22 minutter og server med en frisk salat!
Rul dejen så langt ud, du kan (ca, 35-40 cm i diameter) og fordel løgene herpå med ca. 4 cm til kanten hele vejen rundt. Læg herefter svampene på (de må godt ligge i to lag, hvis det kniber med pladsen) og drys med lidt salt og rosmarin. Top med brieskiver og fold kanterne af dejen op omkring fyldet. Bag galetten ca. 20-22 minutter og server med en frisk salat!
Bon appetite!
Årh, hvor ser den dog god ud!
SvarSlet- Anne
Den var virkelig også lækker! ;)
Slet