Single-serving squashlasagne med tun (1 prs.):
- ½ stor squash
- 1 lille løg
- 1 fed hvidløg
- ½ dåse hakkede tomater
- ½ dåse tun
- 2 spsk hytteost
- salt og peber
Del squashen på midten på den lange led og skær den i tynde skiver (ca. 3 mm) på langs. Rist skiverne i lidt olivenolie på panden med en smule salt.
Hak imens løg og hvidløg og svits det, ligelede i olie, i en lille gryde/kasserolle. Hæld hakkede tomater og lidt salt i og kog kraftigt for at dampe det meste overskydende væde væk.
Læg lasagnen i lag: først squashskiver, så tomatsauce, tun og hytteost. Gentag et par gange til ingredienserne er brugt og giv lasagnen lidt peber på toppen.
Hak imens løg og hvidløg og svits det, ligelede i olie, i en lille gryde/kasserolle. Hæld hakkede tomater og lidt salt i og kog kraftigt for at dampe det meste overskydende væde væk.
Læg lasagnen i lag: først squashskiver, så tomatsauce, tun og hytteost. Gentag et par gange til ingredienserne er brugt og giv lasagnen lidt peber på toppen.
Uhm, det må jeg prøve en dag. Elsker squashlasange med oksekød, men den her version bliver jo ikke meget nemmere - og så har jeg endda tun på lager!
SvarSlet- Anne