onsdag den 14. august 2013

Kyllingesalat med karry

Forleden gentog jeg succesen med at stege en hel kylling i ovnen, og det smager altså bare fantastisk! En del af kødet blev brugt til denne lækre kyllingesalat med en dejlig karrycreme. Velbekomme! :)



Kyllingesalat med karry (2-3 personer):

  • 250 g kyllingekød
  • ½ rød peberfrugt
  • 1 æble
  • 200 g cremefraiche (jeg brugte 18%) eller græsk yoghurt
  • 1 spsk karry
  • 2 tsk honning
  • 1 god squeeze citron/limesaft
  • en pinch salt
Skær kyllingekødet i passende små stykker og æblet og peberfrugt i små tern. Rør resten af ingredienserne til en karrycreme og smag om den mangler noget. Vend det hele sammen og server i en sandwich, wrap, fladbrød med ris og/eller en frisk salat - og så er den absolut  velegnet til madpakken!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar