Broccolipizza med skinke og peberfrugt (2 sultne personer):
- 1 stort broccoli
- 3 æg
- 4 spsk yoghurt
- 2 spsk fiberhusk
- 3 spsk kokosfibre
- 1 tsk salt
- ca. 150-200 g skinke (jeg har en rest af en kogt hamburgerryg)
- et par håndfulde revet ost, ca. 150 g
- 2 snackpebre
- 0,5 rødløg
- ca. 2 dl tomatsauce (jeg brugte en pastasauce, men alm. hakkede tomater er også fint)
Skær det yderste og mest træede lag af broccolistokken og skær ellers det øvrige i grove stykker. Puls dem af et par omgange i blenderen til det er helt, helt finthakket (som couscous). Rør med æg, yoghurt og salt og rør herefter husk og kokosfibre i. Bred massen ud på en bageplade med bagepapir med ske og hænder og mas den godt sammen. Forbag ca. 20 minutter ved 200 grader.
Forbered imens fyldet; skær skinke, løg og snackpebre i tynde skiver og riv osten (hvis du ikke bare bruger en færdigrevet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar