Broccoli Pizza Margharita:
- 1 broccolihoved
- 3 store æg
- 0,5 dl kærnemælk eller yoghurt/skyr
- 1,5 tsk salt
- 4 gode spsk pofiber
- 200 g cherrytomater (eller andre tomater - gerne søde!)
- en kugle frisk mozzarella (125 g)
- oregano
- evt. lidt god olivenolie
Skær broccolien (også stokken) i grove stykker og kom dem i blenderen (evt. ad et par omgange) og puls, til det er helt finthakket. Rør med æg og kærnemælk og bland herefter salt og pofiber i. Bred massen ud i pizzastørrelse med en ske eller dejskraber på en bageplade med bagepapir. Sørg for at det er trykket god sammen over det hele - også i kanterne. Forbag bunden ca. 20 minutter ved 200 grader. Skær imens tomaterne i halve og mozzarellaen i skiver. Fordel begge dele på broccolibunden. Drys med oregano og bag pizzaen yderligere 10 minutter. Server evt. med et dryp god olivenolie.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar