fredag den 5. juli 2013

Opdateret rejecocktail

Den klassiske rejecocktail er (selvom den jo stadig smager dejligt!) nok blevet en anelse uddateret. Her kommer en opdateret version med en syrlig-sød dressing med et pift af chili, mynte og ingefær og lækre stykker af melon. Velbekomme! 


Opdateret rejecocktail (4 personer):
  • 150 g tigerrejer (kogt) eller ca. 16 rejer (optøede og afdryppede)
  • ½ net/galiamelon
  • 12 små cherrytomater
  • ½ let syrligt æble
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 spsk sød chilisauce
  • 1/4 tsk salt
  • 1/4 tsk stødt ingefær (eller 1 tsk frisk, fintrevet/hakket)
  • 1 tsk finthakket frisk mynte (ca. 4 store blade)
Skær tomaterne i kvarte og melon og æble i tern. Vend grøntsagerne sammen med tigerrejerne i en skål. Rør citronsaft, chilisauce, salt, ingefær og mynte sammen til en dressing og vend den i rejecocktailen. Fordel i 4 glas og opbevar på køl ind til servering. Pynt evt. med et ekstra mynteblad.




1 kommentar:

  1. Altså hvor lækkert!!!
    Perfekt kombination med rejer, melon og chili - mums!

    God weekend

    Kh maria

    SvarSlet