onsdag den 6. juli 2016

Spicy auberginepande med linser

Denne nemme panderet blev lavet med en rest kogte linser, jeg havde tilovers fra aftenen før. Du kan selvfølgelig tilsætte flere grøntsager efter smag og beholdning, fx squash, peberfrugt og blomkål. Server evt. med en klat græsk yoghurt. Velbekomme! :-)



Spicy auberginepande med linser (1 person):

  • 1 løg
  • 1 aubergine
  • 1,5 dl kogte grønne linser eller delikatesselinser
  • 1 tsk raz el hanout
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk koriander
  • 0,5 tsk chiliflager
  • lidt citronsaft
Hak løget og svits det i lidt olie. Skær auberginen i kvarte skiver og svits den med løgene og et godt drys salt. Når auberginen er næsten mør vendes linser og krydderier i og retten varmes igennem smag til med lidt citronsaft og evt. mere salt.


1 kommentar: