Marinarakrydrede fiskedeller:
- 1 pakke Thorfisk fiskefars (500 g)
- 3-4 spsk marinara sauce
- evt. 1 forårsløg i tynde skiver
- 1½ dl fromage frais
- 1 tsk fintrevet øko-citronskal
- ½ spsk citronsaft
- 1 tsk honning
- 1½ tsk sennep
- salt
Rør fiskefars og marinara (og evt. forårsløg) sammen og form farsen til deller, der sættes i klatter på en pande. Efter et par minutter vendes dellerne og trykkes let flade med paletkniven. Steg færdig yderligere et par minutter.
Rør de resterende ingredienser sammen til en frisk dressing.
Server med æblestykker.
Rør de resterende ingredienser sammen til en frisk dressing.
Server med æblestykker.
Rodfrugtmos (2 personer):
- 1 stor rødbede (eller pastinak eller et stykke selleri)
- 4-5 store gulerødder
- 6 kartofler
- 1 dl mælk
- 1 klat smør
- 1 tsk rosmarin
- Salt og peber
Skræl rodfrugterne og skær dem i lidt mindre stykker. Kog dem møre i letsaltet vand og mos dem groft. Rør (eller pisk med elpisker) mælk, smør og rosmarin i og smag til med salt og peber.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar