lørdag den 12. januar 2013

Spaghetti Carbonara

Ja, denne pastaret med både fløde, ost og bacon er nok lidt vanskelig at passe ind i kategorien "sund mad"... Men min kæreste har snakket om den i flere år som et minde fra en skolerejse til Rom, og jeg havde selv aldrig smagt den, så nu skulle det altså være!
Mine damer og herrer: Spaghetti Carbonara ;)




Spaghetti carbonara (2-3 personer):

  • 250 g spaghetti (vi brugte fuldkorns)
  • 1 løg 
  • 1 pakke bacon i skiver
  • 3 æg
  • 2 dl fløde
  • salt og peber
  • ca. 85 g fintrevet parmesan/pecorino
Kog spaghettien i letsaltet vand. Hak imens løget og klip baconstrimlerne i mindre stykker. Steg begge dele på panden.
Pisk æg og fløde sammen med salt og peber og vend ca. 50 g ost i. Hæld vandet fra den kogte spaghetti og stil den tilbage på blusset. Rør baconblandingen og flødemassen i og vend rundt i retten 3 minutters tid. Server med den resterende ost, tomater og/eller en frisk salat.

2 kommentarer:

  1. Mmh, det smager bare godt! :)

    Mia Andersen

    http://miaskageside.blogspot.dk/ - Lynet McQueen kage

    SvarSlet