onsdag den 6. februar 2013

Hasselnøddepanerede laksestykker i fløde-appelsinsauce

Denne lakseret er en imponerende smagsoplevelse, der er lige så nem, som den er lækker, lige så luksuriøs som sund og simpel.
Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? :)




Hasselnøddepanerede laksestykker i fløde-appelsinsauce (2 personer):
  • 2 lakseportioner
  • ½ spsk dijonsennep
  • 1 tsk honning
  • salt og peber
  • 1 håndfuld hasselnødder
  • ½ dl fløde
  • 1½ dl appelsinjuice
  • 1 tsk dijonsennep
Tænd ovnen på 200 grader og læg lakseportionerne i et ildfast fad. Rør ½ spsk dijonsennep sammen med honning og en smule salt og pensl laksen med det. Hak hasselnødderne groft og fordel dem ovenpå. Bland fløde og appelsinjuice med 1 tsk dijonsennep og hæld forsigtigt blandingen i bunden af fadet. Hvis der er for meget sauce (afhænger af fadets størrelse), så den flyder ind over laksestykkerne, kan rester også fint bruges som salatdressing.
Drys med salt og peber og bag ca. 12-15 minutter. 

Server med ris eller frisk pasta og en god salat. Velbekomme! :)



2 kommentarer:

  1. Uha, det lyder lækkert, og nemt tilmed!

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var bestemt heller ikke dårligt! ;)

      Slet