lørdag den 6. april 2013

Minestrone med linser

I princippet kan man vel komme nærmest alt i en minestronesuppe. Jeg valgte i denne udgave at bruge grønne linser i stedet for de traditionelle canellinibønner for at forkorte tilberedelsestiden. Derudover kan man jo tilsætte bacontern eller suppehorn, toppe med persille eller parmesan, eller som man nu synes. Velbekomme! :)



Minestrone med linser (2 personer):
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 3 gulerødder
  • 3 stilke bladselleri
  • ½ squash
  • 1 dl grønne linser
  • ½ liter vand
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 lille dåse tomatpuré
  • 1 bouillonterning
  • 1 tsk honning
  • ½ spsk oregano
  • 1 tsk paprika
  • salt og peber
Hak løget og svits det i olie. Skær gulerødder og bladselleri i skiver og kom dem i gryden med hakket hvidløg. Tilsæt vand, linser og bouillon og rør hakkede tomater, puré, honning og krydderier i. Lad det simre i ca. 15 minutter og tilsæt så squash i kvarte skiver. Kog yderligere 5 minutter og smag til med salt og peber. Hvis suppen er blevet for tyk kan du evt. tilsætte lidt mere vand.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar