mandag den 15. august 2016

Tak for nu!

Kære læsere!

Som de mest trofaste af jer måske har bemærket, er der blevet længere og længere mellem indlæggene her på bloggen det sidste års tid, og nu har jeg altså truffet den beslutning, at jeg indstiller aktiviteten helt. Jeg har ikke tabt min interesse for mad - langtfra - men tiden og lysten til at blogge om den er ikke rigtig til stede længere. 
Derfor vil jeg sige tak for nu (jeg skal jo ikke kunne sige, om jeg engang får lyst til at vende tilbage)!
Jeg håber, I også har fået gode madoplevelser med på rejsen rundt i den favre verden af ingredienser og tilberedningsmetoder, som jeg har bevæget mig rundt i i løbet af de sidste godt og vel 4 år. Jeg lader naturligvis Madlaboratoriet forblive tilgængeligt som et online opskriftsarkiv, der fortsat kan benyttes af enhver med nysgerrige smagsløg. 
Derudover kan I også stadig følge Madlaboratoriet på Instagram, hvor jeg nok ikke kan dy mig for stadig at poste billeder af mine køkkeneksperimenter! :-) 

- Anne2 kommentarer:

  1. Jeg har netop opdaget din skønne blog, som jo desværre ikke længere bliver opdateret. Det er dog nogle lækre opskrifter du har liggende, så jeg er glad for, at sitet stadig er online, så jeg kan gå i krig med at afprøve alle de spændende sager :-)

    SvarSlet
  2. Jeg har netop opdaget din skønne blog, som jo desværre ikke længere bliver opdateret. Det er dog nogle lækre opskrifter du har liggende, så jeg er glad for, at sitet stadig er online, så jeg kan gå i krig med at afprøve alle de spændende sager :-)

    SvarSlet