tirsdag den 14. maj 2013

Linsegryde med squash og karry

Nogle gange skal det bare være nemt og ligetil - og præcis sådan er denne linseret! Den er fyldig og mættende og smager dejligt mildt af karry. Velbekomme :)



Linsegryde med squash og karry (2 prs.):
  • 2 dl grønne linser
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 squash
  • 1 forårsløg (kan udelades)
  • ½ spsk karry
  • 1 tsk paprika + spidskommen
  • 1 spsk sød chilisauce
  • salt
Kog linserne i rigeligt med letsaltet vand i ca. 15 minutter. Hak imens løget og svits det i olie i en gryde. Skær squashen i halve skiver, og forårsløget i tynde ringe og kom dem i gryden sammen med hakket hvidløg. Kom en anelse vand i bunden af gryden så det ikke brænder på og vend regelmæssigt i det til squashen er mør. Hæld vandet fra linserne og vend dem i gryden sammen med krydderier og chilisauce. Smag til med salt og server med godt (naan)brød og en raita (tern fx af agurk, banan eller æble i en yoghurtdressing) og/eller mangochutney!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar