fredag den 5. juli 2013

Spinatpande med hytteost og tomater

Denne spinatpande er lige så velsmagende, som den er simpel. Spinat og hvidløg ristes på panden og tilsættes lige akkurat nok æggemasse til at spinaten samler sig i lækre 'klumper'. Dejligt tilsmagt med muskat og rundet af med hytteost og cherrytomater har du et nemt og hurtigt måltid - velbekomme! :) 



Spinatpande med hytteost og tomater (aftensmad til 2 personer):

  • 2-3 fed hvidløg
  • 500 g frossen, helbladet spinat
  • ca. 12 søde cherrytomater
  • ½ tsk stødt muskat
  • 3 æg
  • ½ dl mælk
  • 4 gode spsk hytteost
  • ½ tsk salt
  • peber
Skær hvidløgsfedene i tynde skiver og rist dem i olivenolie på panden. Tilsæt spinat, et drys salt og muskat og svits til spinaten er tøet op. Skær tomaterne i halve og tilsæt dem. Pisk æg og mælk sammen med salt og peber og hæld massen på panden. Skub lidt i den, næsten som man gør med scrambled eggs og lad det stå og simre ved jævn varme 8 minutters tid. 
Server retten med brød til aften eller som del af en brunch.

2 kommentarer: