torsdag den 15. januar 2015

Broccolisalat med edamamebønner, æble og hytteost

Denne salat mætter dejligt og kan både gøre det ud for et aftensmåltid og en lækker madpakke. Den er fyldt med protein fra hytteost og peanuts og så er den vendt i en forfriskende dressing med ingefær og citron. Velbekomme! :-)



Broccolisalat med edamamebønner, æble og hytteost:

  • 1 broccoli
  • 200 g edamamebønner (bælgede) (købes på frost)
  • 1 stort æble
  • ca. 150 g hytteost
  • 1 god håndfuld af dine yndlingspeanuts
  • 1 spsk finrevet frisk ingefær
  • saft af en halv mellemstor citron
  • 2 tsk honning
  • 1 spsk soya
  • 1 spsk olie (jeg brugte en avocadoolie, men brug hvad du har. Sesamolie tænker jeg især også ville være godt)
Tø bønnerne op i lunkent vand og skær broccolien i mundrette stykker og kom dem i en skål. Overhæld med kogende vand og lidt salt og lad det stå et par minutter, før du hæld vandet fra. Lad det køle af, mens du skærer æblet i tern og laver dressingen: pisk ingefær, citronsaft, olie, honning og soya sammen. Vend dressingen med broccoli, bønner og æble og anret i et salatfad med hytteost og peanuts. 



1 kommentar:

  1. Hvor ser det lækkert ud - alle favoritterne i én ret! :-O
    Opskriften skal klart prøves i næste uge.

    SvarSlet