Broccolisalat med edamamebønner, æble og hytteost:
- 1 broccoli
- 200 g edamamebønner (bælgede) (købes på frost)
- 1 stort æble
- ca. 150 g hytteost
- 1 god håndfuld af dine yndlingspeanuts
- 1 spsk finrevet frisk ingefær
- saft af en halv mellemstor citron
- 2 tsk honning
- 1 spsk soya
- 1 spsk olie (jeg brugte en avocadoolie, men brug hvad du har. Sesamolie tænker jeg især også ville være godt)
Tø bønnerne op i lunkent vand og skær broccolien i mundrette stykker og kom dem i en skål. Overhæld med kogende vand og lidt salt og lad det stå et par minutter, før du hæld vandet fra. Lad det køle af, mens du skærer æblet i tern og laver dressingen: pisk ingefær, citronsaft, olie, honning og soya sammen. Vend dressingen med broccoli, bønner og æble og anret i et salatfad med hytteost og peanuts.
Hvor ser det lækkert ud - alle favoritterne i én ret! :-O
SvarSletOpskriften skal klart prøves i næste uge.